Engholm

Medlemmar
 • Content count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Engholm

 • Rank
  Forumberoende

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Uppsala

Recent Profile Visitors

3,524 profile views
 1. Framfjädrar zj

  Här har du lite olika fjädrar i storlek. http://s46.photobucket.com/user/thetvaman/media/Jeep/springs.jpg.html Och här har du måtten på original ersättningsfjäder http://www.rockauto.com/en/moreinfo.php?pk=201281&cc=1182237&jsn=534
 2. Nej jag hade för mig lagkravet på att man måste ha E85 på mackarna var borta? Jag vet det inte alltid finns nu iaf. Och med artiklar som den här blir man ju lite fundersam.. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/bensinbolag-kan-tvingas-att-salja-mer-fornybart-bransle
 3. Söker bra forum för försäljning av specialfordon

  Kolla med Jeep Tom skulle jag börja med han borde ha lite koll på den marknaden. http://www.jeeptom.com/ Han har en nice samling.
 4. Hmm så med ledning av din kommentar om kört tomt innan antar jag att den inte kommer gå så bra med bensin efter? Har för mig E85 inte alltid finns därför jag undrar.. Intressant dock och ska kontrollera hur det ser ut efter mina normala stråk med tillgänglighet.
 5. Har inte så bra koll på Liberty får ju erkännas https://www.edmunds.com/jeep/liberty/used/ http://www.caranddriver.com/reviews/jeep-liberty-limited-edition-road-test Men söker du info på engelska så sök på Jeep Liberty eftersom det inte är en cherokee annat än till namnet i Sverige och någon till marknad.
 6. I dag har jag ....

  Ja väldigt faktiskt.. Hade en Note 2 innan och den här känns mycket snabbare i menyer osv. Sen eftersom man är klumpig så har man ju redan lyckats tappa den här och det har resulterat i en liten repa i metallen trots fall rakt ner i klinkersgolvet på jobbet. Det jag är mest irriterad på är väl att det inte finns någon som säljer fodral till den, "nej men den är ju stöttålig varför ska du ha fodral" suck.. Hade gärna sluppit den där repan men men än så länge väldigt nöjd iaf. (köpte den direkt när den kom) Värmekameran är väl för mig hitills mest en rolig grej men rätt tillfälle tror jag den kan vara bra att ha.
 7. I dag har jag ....

  Aha ja jo jag har Cat S60, så den är väl nyare.
 8. I dag har jag ....

  Hmm jag har inte haft några problem med att lagra på sd kortet som jag köpte till min Cat eller jag kan ju inte svära på att det läggs där men inte haft några platsproblem alls i min iaf. Köpte ett 128gb sd kort och satte in direkt när jag köpte den och fick välja om jag ville ha det som minne för telefon så att man inte kunde plocka ut det och använda någon annanstans eller bara som ngn form av flyttbart minne så valde minne för telefon. Så ser det ut på min iaf.
 9. Gillade verkligen andra kortet Theo.
 10. I dag har jag ....

  Lim kan vara ok men färg har jag märkt efter att ha ärvt lite efter min bror när jag fortfarande byggde klumpade och torkade fort..
 11. isolera grenrör, bra eller dåligt?

  Du har väl mest kört ZJ med 4.0 (vad jag förstått) och det är väl så gott som samma motor så det låter rimligt..
 12. isolera grenrör, bra eller dåligt?

  Min låg på 1.1 sommar och 1.6 vinter.. Jag tror väldigt stor del skulle sparas med en bra motorvärmare och att låta bli 4-hjulsdriften när man inte behöver den. Men har fastnat i rostlagning på min så inte kört den på ett tag nu. Luftfilter, termostat, tändstift och det vanliga annars vad gäller service.
 13. ** Blocket annonser - billigt, roligt etc! **

  ROFL https://www.blocket.se/uppsala/Audi_A3_71940944.htm?ca=10&w=3
 14. Guide: Rocker nockers ZJ

  En bra guide/walkthrough är ju alltid trevligt. :-)
 15. Så det är inte originalmotorn i din bil utan man har bytt till en V6:a? V6 satt det bara original i 84-86 i Cherokee XJ.