Engholm

Medlemmar
 • Content count

  570
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Engholm

 • Rank
  Forumberoende

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Uppsala

Recent Profile Visitors

3,616 profile views
 1. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Så är det på min Mercury också det ligger glödlampor vid bakljusen extra för att kompensera ombyggnaden till lagliga orange.
 2. I dag har jag ....

  Och så blir jag sugen att titta på film här på jobbet... Var inte länge sen jag såg smokey men convoy och duellen var det desto längre sen.. Får se om jag hinner med någon av dem idag mellan passen.
 3. I dag har jag ....

  Hmm där ser man... Blir det inte lite för lätt då? :-P
 4. I dag har jag ....

  Det blir lite att måla då med andra ord :-P
 5. I dag har jag ....

  Beror ju lite på hur mycket lägre budet var kan jag tänka mig.. Sen så är det ju alltid en psykologisk process det kan ta lite tid innan man inser att värdet var lägre än vad man tänkt. Och ibland är värdet inte problemet utan bristen på kundkrets och exponering, som när jag skulle sälja min sommarbil ifjol och ser flera andra gå iväg dyrare än min fast min var finare än vad de flesta andra var som gick iaf om de inte tagit sina kort innan renovering.
 6. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Bygger du för att köra i Australien? ;-)
 7. Jeep Patriot rep

  Visste inte vilken motor du hade men antar det inte diffar så mycket på chassidelar.. Rockauto har jag haft goda erfarenheter med att beställa ifrån. http://www.rockauto.com/en/catalog/jeep,2007,patriot,2.4l+l4,1433552,suspension,control+arm,10401
 8. På min så är den funktionen bara igång om jag slår av lysena efter att jag slagit av tändningen. Slår jag av lysena första och sen tändningen så lyser de inte. Kanske samma på din? Vart lite fnoskig första gångerna och trodde lysreläet hängt sig hehe
 9. I dag har jag ....

  Nice Roadtrains är coola..
 10. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  En passus dock för att det alltid är upp till besiktningsingenjören vad han vill ta för beslut. Viss ödmjukhet hjälper. Men instruktionsbok var en av de sakerna tekniska avdelningen på transportstyrelsen sa jag kunde använda för min bil. Vet inte om det skiljer för den är amerikansk och aldrig officiellt marknadsförd här?
 11. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  1996'a vet dock inte om det står i GC's instruktionsbok vad den tar i dragvikt? Jag var in med instruktionsboken och de googlade en site med fakta om bilar pekade dem till edmunds. (https://www.edmunds.com/mercury/grand-marquis/1996/features-specs/) där det också står 5000lbs som dragvikt och ja då var det inga problem bara jag fixade ett drag som var godkänt. Hmm står ju klart och tydligt vad dragvikten är på sidan B:17 ser jag nu när jag googlade fram en instruktionsbok. http://web.comhem.se/~u77700157/page2.html Ser inte hur de skulle kunna bestrida den uppgiften mer än att kanske kräva en original instruktionsbok för bilen och årsmodellen. Min är tydligt märkt med årsmodell och modell.
 12. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Tja min Mercury så räckte det med instruktionsboken för att få vikten iaf, men har inte orkat betala för frakt för drag och dragbalk från USA än. (eller ja hoppas fortfarande få åka lite snålskjuts i någon container med annat) :-P
 13. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Det bör nämnas att det räcker med att det står i instruktionsboken att bilen klarar en dragvikt för att du ska kunna få igenom den. Iaf enligt info jag fick när jag var på besiktningen och pratade med besiktningsingenjörerna. De spridda skurarna är troligen bara att man satt dragvikt efter dragkrok som du sa.
 14. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Bruttovikt Om efterfordonet saknar bromsar, får bruttovikten inte överstiga dragfordonets bruttovikt. (Bruttovikt på ett efterfordon är vad fordonet väger inklusive last.)