FTell92

Medlemmar
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FTell92

 • Rank
  Gröngöling
 • Birthday 07/17/1992

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Kungsbacka
 • Intressen Jeep Wrangler
 1. Bakljus - Kortslutning

  Tack själv, Aha, vad tråkigt. Har redan en del såna prylar som monteras av/på min Jeep varje år Fick senast en notering för min 27Mhz komradios placering
 2. Bakljus - Kortslutning

  Min på min TJ sitter halvjusautomatiken i en svart liten låda bredvid stolsvärmestyrboxen innanför luckan under ratten. I den svarta lådan sitter säkringarna för halvljusautomatiken. Vad säger reglerna om ledstrålkastare fram på Jeepen? Är det lagligt? Några speciella "egenskaper" som krävs?
 3. Bakljus - Kortslutning

  Tack för ditt svar! Det var säkringen i halvljusautomatiken som hade gått. Hade ingen tanke på att det kunde vara den..
 4. Hejsan, blev kortis i bakljuslampan för bakljus/bromsljus LED lampan idag när jag skulle byta lampa. Enligt manualen bör det vara säkring 1 som ska gå men den verkar vara hel. Finns det någon annan säkring som kan ha gått eller vad kan vara fel? Har original bakljus med LED lampor i min TJ. Bromsljuset fungerar men inte bakljuset.  
 5. Luftfilter i bakre högre hjulhuset

  Aha, tack Pierre_r! Alltid kul med en förklaring över vad det är man har hittat. Det stämmer att jag har fått den här felkoden men det var svårt att utesluta någon innan jag fann den här.  Om någon vet något billigt ställe man kan köpa denna på vore det kul o få veta :) 
 6. Hejsan,  Undrar vad det är för litet luftfilter som sitter i bakre hjulhuset mot kofångaren på min Wrangler TJ -04? Min har spruckit och behöver kanske en ny? Bild: https://goo.gl/photos/FCxRoUQZN9a9ayFw5
 7. Avsluta !!!!!

  Tror Janne menar: Hur raderar man sitt konto på Jeepsweden.se?  Tycker själv att detta är lite oklart. Någon moderator som kan besvara denna fråga?
 8. I dag har jag ....

  Tack för ett bra tips! :D Ska hålla utkik efter dessa :) Någon som vet vart man kan få tag på sånna eller vad de kallas?
 9. I dag har jag ....

  Igår testade jag att cabba ner min Jeep på "riktigt". Tog mig cirka 2 timmar att cabba av och på allting som "nybörjare".  Det som tog mest tid var att montera bort plasten som sitter runt vindrutan för att kunna få ut de främre balkarna. Är det någon där ute som har modifierat dessa för en enklare avmontering? eller köra alla utan plasten? ;)
 10. Dörrlås bultar

  Kanoners, tack för era svar! Gick ut på direkt och skruvade väck bultarna. Hade varit snyggt om det fanns någon "liten" mutter som passade på gängen som stack ut :D  Angående backspeglarna blir det nog de förstnämnda. Jag vill ju kunna fälla framrutan utan att alla speglarna åker med ned ;) Har haft lite problem med rost kring gångjärnen så får kika på om det finns rostfria sånna...  
 11. Dörrlås bultar

  Hörde av en snubbe att man inte måste använda bultarna som håller dörrarna. De bultarna som man lossar när man lyfter av dörrarna. Han körde tydligen utan dessa, är det tänkbar? Någon mer som gör detta? Tänker att det går snabbare att lyfta av dörrarna?  P.S. Någon som har något bra förslag på extra backspeglar om dörrarna är av, när vi ändå är inne på ämnet?
 12. Köptips Jeep Wrangler TJ

  Bilar efter 2004 (-05 och framåt) beskattas efter ett nytt system som baseras på CO2-Utsläppet. Antar att detta ger en något högre skatt på Jeeparna vad jag har förstått. Tänkte att det kan vara lite kul och bra att veta vid köp och försäljning av Jeepar.  Själv använder jag min Jeep som bruksbil varje dag (cirka 3 mil) vilket funkar alldeles utmärkt!  Ett tips vid köp är att kolla så att du får med de två plastdelarna som sitter runt dörrarna när man sätter på soft toppen. De är lätta att missa. 
 13. Stereobyte!

    Stämmer bra! Var uppmärksam på kabel anslutningar också :) I bland behöver man köpa till en omvandlare...
 14. Kablar till skyltbelysningen bak?

  Du vet möjligtvis inte vart denna plastinsats till hörnet finns att köpa? 
 15. Skorrande ljud vid omkopplad fyrhjulsdrift

  Är den helt död eller vad händer vid start? :)