Johan Lundgren

Medlemmar
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Johan Lundgren

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 05/04/1975

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Hedeskoga
 1. Olika färg på tändstiften!

  Taskiga spridare? Bytt fördelare och kablar när du bytte stiften? På min såg alla likadana ut, lite åt det feta hållet. Har funderat på spridarbyte til 4håls. Ska tydligen ge lite jämnare gång.
 2. Winchmax

  Har haft 2-3st winchmax aldrig haft problem. Vad menar du med att den släppte från trumman?
 3. Rough country

  Jag har haft 4" på min gammla zj när kiten innehöll samtliga bärarmar. Jag har 4" longarm på min nuvarande zj. Jag har bara positivt att säga om rough countrys saker.
 4. Hastighetsmätar drev

  Grymt tack. Ska jaga Mats Det är ett bra pris!
 5. Hastighetsmätar drev

  Vart köper man hastighetsmätardrev till fördelningslådan billigt och bra? Grand cherokee zj med xj fördelningslåda. Bra utbud i USA men dyr frakt...
 6. Idag har jag...

  Blev några timmar i skogen idag utan haveri. Och det tog i betydligt mindre än jag trodde. Och drivaxlarna fram höll 😀
 7. Idag har jag...

  Har en vän som åkte 37'or i 2år på en tj med originalaxlar o elockers. Så det beror nog på hur man kör. Jag valde 37" för att alla sa att det inte går. 😀
 8. Idag har jag...

  D44 bak o d30 fram helt original. Tanken är att byta till d35, d30hp och crmo axlar i. Jag vet att d44 e kraftigare men jag tror att det är aluhus... Blir en liten skogspromenad imorgon för att se om det håller 😂
 9. Idag har jag...

  D44 bak o d30 fram helt original. Tanken är att byta till d35, d30hp och crmo axlar i. Jag vet att d44 e kraftigare men jag tror att det är aluhus... Blir en liten skogspromenad imorgon för att se om det håller 😂
 10. Jag slängde bort kränghämmaren fram idag. Och efter en kort provtur i c:a 80km/h så verkar bilen ligga mycket bra och bjöd inte på några överraskningar.
 11. Plockat bort kränghämmaren fram och gjort lite mer plats i hjulhusen till mina 37'or. Bilen går fortfarande mycket bra på vägen.
 12. Spacers är inget allternativ då hjulen ligger perfekt i skärmkanten. Antingen ryker kränghämmaren eftersom bilen går jäkligt fint med longarm kit. Eller så får det bli modifiering :-)
 13. Så farligt tycker jag inte det verkar. En stor fördel är ju att wj'ns är smalare så att det blir mer plats i hjulhuset. Mina hjul tar i kränghämmarna så detta är ju faktiskt lite lockande.
 14. http://www.jeepforum.com/forum/f13/build-thread-steering-brace-wj-sway-bar-mount-zj-3528338/#/topics/3528338