WJTD

Medlemmar
 • Content count

  2,258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Outstanding

About WJTD

 • Rank
  Guru
 • Birthday 10/01/1974

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Kalix Norrbotten
 • Intressen Koka kaffe i skogen, foto och Jeep så klart..

Recent Profile Visitors

12,818 profile views
 1. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Förmodligen är det förskjutet för att få vinschen placerad precis i mitten på bilen. Motorsidan på vinschen sticker ju oftast ut en hel del åt sidan.
 2. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Det är precis så jag tänker också.. Raminfästningen är ju den kritiska punkten. Resten kan man freestyla med.. Om du fixar ritning så kan jag fixa fästen till dig.. Har även ett gäng färdigskurna schackelfästen.. Hojta om du vill ha en bild på dem.
 3. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Då ritar du upp det sen mot en rimlig ersättning? Jag laserskär ett sånt på jobbet...
 4. Sand storm eller Jeepster. Vet inte riktigt.. Fast.. 6,4L är ju ändå 6,4L .
 5. I dag har jag ....

  Hahaha. Friskt vågat, hälften försvunnet eller hur man nu säger?! Ska kolla in deras sida. Jag tänker som så att om man avsätter en slant varje månad och sparar i ett år, och samtidigt "torrkör" under tiden, så borde man ju få ett litet hum om hur det funkar. När det sen har gått ett år så kör man "live". Tack för tipset!
 6. I dag har jag ....

  Har funderat kring detta med aktier rätt länge nu men aldrig satt mig in i det. Har du något tips om någon sida där man kan få en liten introduktion?
 7. I dag har jag ....

  Precis!
 8. I dag har jag ....

  Jo, det kan vara ganska spännande.
 9. I dag har jag ....

  Ja jisses.. Min mustasch är fortfarande krullig efter en kalkylerad risktagning som involverar nysvetsat stål + Bräkleen.
 10. Det är ju alltid kul när det funkar som man tänkt! -28? Jag gissar att du bor någonstans kring norr/västerbottens inland?!
 11. Slangvärmare med cirkulationspump är mycket bra. Hade det i min WJ med 3,1 TD. Jag vet dock inte om det funkar ihop med alla typer av kyl/värmesystem, eller om vattenpumpen i bilen kan stoppa flödet i och med att den står stilla..
 12. I dag har jag ....

  Skitcool! Inget för den som vill smyga omkring lite diskret..
 13. Söker tips Sommardäck XJ sport -00

  STT Pro används av både Boliden och LKAB i deras gruvor. Detta för att dessa däck är mycket tåliga och har ett bra grepp under besvärliga förhållanden. Pratade med en av gubbarna om dessa däck och frågade vad han tyckte om dom. Han sade att det är mycket bra däck som låter förvånansvärt lite vid landsvägskörning trots det aggressiva mönstret.
 14. Blir ju skitbra det där. Fint med lite utstick på tröskeln så att det skyddar dörren/plasten lite bättre!
 15. Att folk skiter i B-stolpen tycker jag är lite galenskap, i synnerhet om man skall bruka bilen på allmän väg. Ska man ha den som ren terrängbil och kanske har bur i bilen så är det kanske inte så viktigt. Dock skulle jag nog se till att stolpen är frisk om jag inte har bur. Det är ju inte helt ovanligt med rullningar vid terrängkörning.