stjean

Medlemmar
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About stjean

 • Rank
  Gröngöling

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Sävedalen

Recent Profile Visitors

2,476 profile views
 1. Utförsäljning NEV

  Har sms:at
 2. Utförsäljning NEV

  Hej Reservera ett bord till mig, om du har kvar något. Smsar imorgon. Niklas
 3. Tänkte sätta in ARB diffspärr och skulle vilja hitta en bra verkstad inte alldeles för långt från Göteborg som kan kan ordna detta. Tips? Pga av ekonomi börjar jag med en, men skall den monteras fram eller bak? Vill gärna ha synpunkter. Har en Wrangler -06.
 4. fälla sätet

  Kliva in i baksätet antar jag eller...? Dra det lilla "handtaget" på ryggsidan uppåt och för hela stolen uppåt framåt så lyfter den från golvet.
 5. Blank huv

  Testa med Plastidip. Den är matt och inte särskilt svår att spreja jämn. Billigt och lätt att ta bort. Har målat mina skärmar, funkar helt ok. 
 6. Jeepmekaniker i Kungsbackaområdet?

  Hej    jag har servat min Wrangler hos American Car Care i Mölndal. Har inte haft något fel att laga på den, men verkstaden är specialiserad på amerikanska märken.
 7. HJÄLP!

  Min ligger på 1,4-1,6 liter milen vid normal körning, men så fort man gasar på lite så drar det iväg, så det kan nog stämma. TJ'n är ju inte direkt någon miljöbil......
 8. Chassinummer

  Det gäller att åka till rätt ställe. Vid senaste besiktningen kunde de inte hitta chassinummer, hade på 32" och spacers, inga problem!
 9. Vart sitter chassinumret?

    Har för mig att besiktningsmannen sa att numret måste vara inpräglat på ramen, inte en skylt, och därför skulle finnas på ramen under bilen och följdaktligen dolt av rostskyddsmedel. Jobbigt om man varje år måste leta utan att hitta........  
 10. Vart sitter chassinumret?

  Sitter antagligen dolt av rostskyddsmedel någonstans på ramen. Vid senaste besiktningen skulle de kolla detta på min också (för första gången) men i pappren som besiktningsmannen läste stod det att numret kunde vara dolt, så han gav upp ganska omgående.......
 11. Absolut, förra året var det den enda helgen med snö....
 12. Ojämn bromsverkan

  Kan kanske vara mönstret. Däcken jag har på är riktigt grova, inte samma som jag hade på förra besiktningen, dessutom har jag olika fälgar bak så de sitter lite asymmetriskt. Väl värt att testa, tack. 
 13. Ojämn bromsverkan

  Körde förbi Besikta i fredags och tänkte fa f-n kanske skall testa om Jeepen får klartecken ännu ett år. Hade på för stora hjul, spacers, vinsch mm men killen på besiktningen upplyste bara lite snällt om att det egentligen inte var lagligt att köra omkring på detta viset. Stort cred till honom. Tyvärr var bromsverkan bak alltför ojämn för att han skulle släppa igenom bilen så jag fick en 2:a för detta. Förra året var bromsarna bra och jag har inte kört mer än 300 mil under säsongen. Kan trumbromsen kärva ihop för att bilen står stilla och i så fall kan en näst intill mekidiot rätta till detta eller är det bara att lämna in till verkstaden? Om verkstad är det i så fall smart med en som släcker tvåor eller en Jeepdito. Tacksam för tips.
 14. Läckande batteri

  Jag ska maila SBVAB och höra vad de säger. Hoppas kan man ju alltid......
 15. Läckande batteri

  Sant, köpte hos SBVAB, men kvitto har man ju inte alltid koll på.... ..Skall kolla med dem, frågan kvarstår, går det att ladda?