mattilacken

Medlemmar
 • Content count

  836
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Outstanding

About mattilacken

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 10/03/1987

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Gällivare, Koskullskulle
 • Intressen Är riktigt bilintresserad, men Jeep är livet.
  Annars är att vara i naturen en höjdare!

Recent Profile Visitors

6,410 profile views
 1. 2018 Wrangler, JL, nya generationen

  Jag gillar verkligen nya JL! Mycket mer än jag någonsin gillat JK. Men de saknar fortfarande en sak för att jag ska bli eld och lågor över dem. Bagageutrymme! det ser ut som man får plats med två resväskor(för refferens) sen är den full! Vist köp en pickup kan man tänka, men nej jag som bor i norra sverige gillar inte riktigt flak.. Man måste skotta flaken eller locket.. eller ha en kåpa, som aldrig ser bra ut, och fortfarnade är allt kallt där bak. När ska de släppa en variant på African concept, för oss som älskar suv konceptet och vill ha baggageutrymmet och inte flak. En Wrangler med den storleken skulle jag köpa direkt! Jag skulle inte heller ha nått emot att de gjorde taket i plåt så de kanske kunde minska ner buren lite och öppna upp utrymmet lite mer. Många tummar upp till Jeep JL och JT men en Jeep Wrangler Africa JL hade varit grymt och passat mig som handen i handsken.
 2. nv247 wj fördelningslåda 1999 sökes

  Ja, det gick ju sådär. Jag hann inte dom första dagarna och sen glömde jag bort det. Kom på det på jobbet dagen efter men då dumpade 300 mm snö så nu hinner jag inte skotta fram den och kolla då jag reser iväg en tid nu. Ber om ursäkt för det. Om du fortfarande Har behov av den då jag är tillbaks så kan vi höras då. / Anton
 3. Självläkande bil?

  Haha ja vissa gånger är de bara ute efter att hålla deras statistik.
 4. nv247 wj fördelningslåda 1999 sökes

  Jag kan producera en bild i kväll när jag kommer från jobbet.
 5. Belysning WJ -00

  Alla WJ har 9005xs och 9006xs= Skit dåligt med utbud på lampor. Det som brukar göra stor skilland är hur nötta dina glas är. Dessa lampor från Philips ska tydligen vara de bättre ersättnings lamporna phillips 9012 HIR2 Sen finns det dessa men de är inte godkända i EU. https://eshop.rbs-handel.de/en/catalog/jeep/8/grand-cherokee-wj-wg/22/4-7-l-powertech-v8/477/led-bulbs-universal/10440/ Sen vet jag inte om du skulle få bättre ljus med dessa jämfört med OEM https://www.ebay.com/itm/BLACK-HALO-PROJECTOR-HEADLIGHT-LED-TAIL-LIGHT-SMOKE-FOG-LAMP-99-03-JEEP-WG-WJ/192346835559?fits=Make%3AJeep&hash=item2cc8c3ca67:g:sfwAAOSw-wJaA8qx&vxp=mtr
 6. Grand cherokee 2014,

  Hade du i motorvärmare? Jag vet att vissa GM produkter hade problem med att om du hade i motorvärmaren så förstod inte bilen vad som hände så den ville kyla ner det varma vattnet.
 7. nv247 wj fördelningslåda 1999 sökes

  Btw med slipyoke och vanliga kardaner vill jag minnas.
 8. nv247 wj fördelningslåda 1999 sökes

  Hej, Har en NV247 från en 2002 med 4,0 om det är intressant. Kan plocka lös och skicka denna vecka /nästa och skicka med bussgods. Priside? 3000kr Original utrustning Quadra-drive. /Anton. du kan ju ringa på O7O- MATTI 01
 9. WJ Fjädrar och dämpare (Prissänkt)

  Finns de kvar? Förstår att det är original. Har en komps som är behov av original.
 10. Riktigt vanligt fel. Ett vanligt fel är att kablarna till värmedynan brukar gå av och slutar funka. Går att laga genom att ta av klädseln och antingen byta värmedynan till en eftermarknads, finns en uppsjö på ebay. Har även sett nån löda dit nya kablar på befintliga.
 11. ET40 är som original så det ska fungera på en "7 bred fälg. Bredare fälg behöver mindre ET. Du är också från gve då antar jag =) Jag tar en del från staterna, det mesta kommer från Tyskland RBS handel och autodoc. Men fälgar har de dåligt med, har inte hittat nån bra där. Har kollat endel på ebay.co.uk och hittat en del fälgar och så där emellanåt. Vet att Rindab och Dalhems har en del fälgar hemma i svedala.
 12. info om original ofset https://www.wheel-size.com/size/jeep/wrangler/2008/
 13. La till två beggade alternativ i första posten. Offsett 40 men du kan altså ha mindre också för då flyttar du hjulet utåt vilket du oftast vill. Backspacing och ET är olika och det är de som brukar ställa till det i huvet. Är btv själv från Gällivare där snön kom i dag =)