mattilacken

Medlemmar
 • Content count

  734
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Outstanding

About mattilacken

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Gällivare, Koskullskulle
 • Intressen Är riktigt bilintresserad, men Jeep är livet.
  Annars är att vara i naturen en höjdare!

Recent Profile Visitors

5,875 profile views
 1. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Var in i garaget i går och kollade på Jeepen och plockade lite kring den.. börjar kännas som det är dags snart. Ska försöka få tillbaka lite tid där nu när barnen är friskare. Får se hur mycket man glömt bort av vad som ska vars
 2. min WJ 2004 4,7L USA import ligger på 3483kr. Min gamla 4,7 låg på liknande som min nuvarande men kommer inte ihåg exakt hur mycket den hade i skatt. över 4500 låter sjukt mycket för en WJ bensinare.
 3. Fälgar som passar WJ?

  Vision wheels har fälgar till vettiga priser på Ebay, Inte bästa kvaltien men fungerar bra, har sånna på min jobb WJ, behövde dock kompletera med fälgringar då jobb bilen ibland går lite för fort för sitt eget bästa
 4. Fälgar som passar WJ?

  De vanligaste förutom JK och WK, WK2 när man ser på blocket här i sverige verkar vara Chevrolet (stora 5bult). Men de flesta har "15 och då är de i minsta laget för WJ. Ivarjefall om du kör med 40 offset som orignal har. Men kör du 0 ofsett och typ 9 tum bred fälg så kan det passa med mycket tur.
 5. Kumho KL71 265-75-16

  Har inte pengarna till dem annars hade jag nog tagit dem av dig. Behöver verkligen däck men småbarnen behöver annat 🤔
 6. Detta är en vanlig i6 4,0 som kommer i xj standard.
 7. Låter ju bra. Det enda jag kan säga om skrotarna i sverige är att deras priser är alldelens för höga många gånger.. och pruta får man inte heller göra. Gillar det Amerikanska stuket bättre där man kan skruva isär själv och betala mindre... Ja du.. Bara du kollar att den passar så får du göra som du vill På en beg topp bör man minst slipa in ventilerna i varje fall.
 8. Granats hade då en enligt bildelsbasen. Ring annars till USA bildelar i Osby.. brukar ha en uppsjö av allt.
 9. Om du är osäker på om eftermarknads alu-topparna passar köp en original så besparar du dig mycket trubbel och huvudbry. Enda fördelen jämfört med gjutjärn är väll vikten. Om de nya nu inte är modifierade med förbättrade kanaler mm.
 10. Jeep WJ

  https://www.blocket.se/vasternorrland/Jeep_Grand_Cherokee_4_7_HO_4WD__258HK_DRAG_72027400.htm?aw=1
 11. Däck Goodyear Wrangler 255/75 R17

  Vilket mönster är det? Kanske lägga upp en bild? Goodyear wrangler har massa olika mönster beroende på slut bokstäverna.
 12. Offroadträff Sandviken V8

  Här i Gve är de full vinter. idag på morgonen var det -24. Dock hårt packad is pga mycket blida. Och liftarna på Dundret ska tydligen gå trots konkurs.
 13. Jeep WJ

  Komforten vet jag faktiskt inte. Men WJ känns väldigt ombonad =) Sen är det väll som med allt.. Rätt som det är så har du inga problem. Fick nå fler bilder på denna annars. verkar vara en vettig en.. Swirl motorn som tjorvar enligt han. Hade varit fin bara det att de har så hög skatt. https://www.blocket.se/kiruna/Jeep_grand_cherokee_3_0_crd__Maste_bort__71459719.htm?aw=1
 14. Jeep WJ

  På sätt och vis bättre motorer. I mina ögon är dock WJ snyggare, Men smaken är som baken. :-) dock är ju WJ lite sista genarationen som är en riktig jeep av granden. Med mekanisk fördelningslåda och stela axlar som det har varit sedan första Wagoner mm. Sikta på en 5,9 om du hittar. Bästa Zj'n! Tips: "Jeep Grand Cherokee OBS 5.9" https://www.blocket.se/stockholm/Jeep_Grand_Cherokee_OBS_5_9_71572292.htm?ca=11&w=3
 15. Jeep WJ

  Tips: "JEEP Grand Cherokee 4.7" https://www.blocket.se/stockholm/JEEP_Grand_Cherokee_4_7_71597974.htm?ca=11