mattilacken

Medlemmar
 • Content count

  874
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Outstanding

About mattilacken

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 10/03/1987

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Gällivare, Koskullskulle
 • Intressen Är riktigt bilintresserad, men Jeep är livet.
  Annars är att vara i naturen en höjdare!

Recent Profile Visitors

6,953 profile views
 1. Grand Cherokee 2004 V8

  Lite nya bilder med blästrade och lackerade original fälgar.
 2. Grand Cherokee 2004 V8

  Efter moget övervägande och lite velande tidigare så ska nu Jeepen säljas.Jeep Grand Cherokee Limited 4,7l V8 Quadradrive Skinnklädsel med trä inlägg.Flervägs el justerade stolar med minneAC som kyler, men lite svagt. Taklucka FarthållareManövrering till ljudsystem på rattenCd-växlare FärddatorDragkrokDimljusRails med bågar Öppningsbar bakrutaMm.Quadradrive fördelningslåda med 4 alltime och 4 low. Och tack vare axlar med diff broms så är det riktig 4x4.Motorn är renoverad för ca 400 mil sedan med genomgångna toppar, nya kamkedjor och spännare, nya packningar, fräscha lyftare mm. Vid renoveringen sattes nya stift och fräscha oljor i servo och motor. 2017 monterades även nya lyktor fram.Höjd 50mm med nya fjädrar och dämpare runt om. Styvare fjädring än original.Bil i bruksskick, den är använd för enklare offroad körning så skavanker finns, främst små repor i lacken som mest troligt går bort med polering."17 alufälgar med Hankook Dynapro ATM 245/70r17235/70r17 Continental dubbdäck varav två bra och två lite sämre.En mycket bra bil som fungerar i alla väder. Djupt vatten, stock eller sten eller snö stoppar inte denna i första taget.Bilen finns i Gällivare Pris:35kkr med dessa fälgar. 40kkr med de svarta. https://www.blocket.se/vi/80650337.htm
 3. Vet inte hur pumparna funkar på dessa men jag vet att på gm 6,2 så måste man lufta på ledningen hela vägen fram till spridaren för att motorn ska sparka igång. Utan att tömma luften i spridaren så går den aldrig igång. Kan set vara lika på dessa, då du kört den tom så har du ju luft överallt.
 4. Haha! Och vad är frågan då? Inte för att jag kan svaret men alltid intressant att höra :-)
 5. Mondeo 2002 och några år frammåt har sånna ok. finns att köpa från england till vettig kurs. Btw så ska de testa handbromsen i backe om jag inte missminner mig och inte med driven. Motorn kommer ju alltid att dra loss bilen trots handbroms.
 6. 4wd.com?

  Använd HMA! VPN och välj att vara i USA. Du använder väll ändå paypal och typ jetcarier så då ska det funka ändå.
 7. Kaross skydd

  Vad är det för modell på jeepen?
 8. Wrangler som familjebil??

  Kul att du vågade tillsult =)
 9. I dag har jag ....

  Idag har jag: Vaknat med snö utanför fönstret..
 10. Det håller, speciellt om du sätter in rör bitar i så du inte klämmer sönder balken.
 11. Blandade prylar

  Vad skulle du vilja ha för kolvarna med stakarna? De borde la passa en 2000 WJ 6’a också..
 12. "17 WJ fälgar med dubbdäck

  Jeep Grand Cherokee WJ original fälgar med 4st Continental dubbdäck 235/70R17. 2st i bra bruksskick och 2 stycken som behöver bytas. Två centrumkåpor är skadade och sitter inte fast på fälgen. Hyfsat skick på lack men skavanker finns. Bult cirkel 127*5 (5*5) Pris ide: 3000kr
 13. Chrysler/Jeep läggs ner?

  Känns inte troligt att Jeep lägs ner med tanke på deras sales senaste åren men man vet ju aldrig med stora företag. Chrysler nament har de ju som redan urhålkat i Europa och finns ju inte kvar. Chrysler Voyeger som sålde bra i Sverige heter ju nu mer Lancia. Och i USa har man bara 300 och Pacifica. Alla andra modeller har ju gått från chrysler till Dodge mfl. Så Chrysler har ju som inga produkter längre och namnet förknippas väll häller inte med nå vettiga bilar längre. Däremot Dodge och Jeep har starka varu namn med bra sales.
 14. SÅLD

  SÅLD
 15. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Tvättar och satt på nya hjulen.