mattilacken

Medlemmar
 • Content count

  781
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Outstanding

About mattilacken

 • Rank
  Forumberoende
 • Birthday 10/03/1987

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Gällivare, Koskullskulle
 • Intressen Är riktigt bilintresserad, men Jeep är livet.
  Annars är att vara i naturen en höjdare!

Recent Profile Visitors

6,164 profile views
 1. Trodde inte det var lagligt att köra så. OM jag har förstått rätt så måste bilar som är typade med de gamla halvljuslagarna fortsätta ha det trots alla nya DRL bilar.
 2. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Nuu så! nu är bilen utkörd och besiktad UA! Så nu tutar jag och kör.. har dock uptäckt ett otäckt ljud från fjädringen fram så jag måste kolla bussningarna till länkarmarna, tror de ovala bakre bussningarna är slut.
 3. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Baam!!
 4. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Bestälde försäkring på min WJ.
 5. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Han med lite idag också, Alla motor grejer är nu dragna och det är bara accesoarer kvar med kylning mm. =)
 6. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  En liten film när motorn vrids runt för första gången på ett år :-)
 7. Förar stol Jeep WJ

  Hallå! Jag tänkte se om nån har en förar stol över till WJ mina motorer har tydligen lagt av. Gärna en mörkgrå/svart från senare årsmodeller men en tidigare kan vara intressant till rätt peng Mvh Anton
 8. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Har hunnit med lite mer nu. Har satt i alla kolvar i motorn och dragit moment till spec, detta efter rengöring mm, blev dock inte att modifiera dem eller sätta nya ringar.. tiden och ekonomin finns inte :| Har även lyft på båda topparna och dragit dem med rätt moment, 20ftp + 90deg+90deg. På tisdag kommer kedjorna men har en del kvar att göra innan dess =)
 9. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Igår gjorde jag klart topparna.. och idag har jag strulat med kolvarna. Har gått så där. Kolla typ live på Instagram @antonmatti
 10. Blir ju som limiting straps så det borde funka så länge du inte far och kör snabbt och inte låter remmarna hänga hur som hellst.
 11. hum.. styva däcksidor, mina däck blir hyfsat låga. En kanske dum ide.. 3 tons spännband runt axlarna mot nån bra punkt på chassiet och spänna ihop fjädrarna? om du har spiralfjädrar är det enklare.
 12. Kan du inte tömma ut luft ur däcken?
 13. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Nu rackarns har det blitt nått gjort med Jeepen! Har slipat in samtliga ventiler och gjort i ordning en av topparna, som nu bara behöver momentas och sen sätta i vipporna.
 14. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Okej nice, det är så vackert när man har tur med vädret, men det kan lika fort gå till att vara 1km sikt. Aha Andenes har vi kollat på då frun vill se val men vi får vänta nått år då barnen blitt större. Själv har jag sett vikval utanför stugan, tumlare ser vi varje vecka men späckhuggare har vi missat även om de tidigare gått in i vår fjord. Ja det är inte så dumt, vi har haft stugan där sen jag var barn så jag har spenderat många somrar och höstlov i de området. Har bara 38 mil dit, och till Lofoten är det mindre än en timme från stugan om man räknar bort färjan. Bjuder på en bild mot Lofoten från udden vars stugan ligger. De taggiga bergen längst ut är Lofoten. Tredje toppen utifrån är Berget Vågakallen nära Kabelvåg/Svolvär.
 15. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Fjorden mot Narvik, Ofotsfjorden där vi har vår stuga. Vi hade nån strö dag som inte regnade. Men det såg ut att vara samma väder på insidan av lofoten, vet ej hur det såg ut på yttre sidan dock.