muddog

Medlemmar
 • Content count

  2,928
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Outstanding

About muddog

 • Rank
  Guru
 • Birthday 04/22/1939

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Åkers styckebruk, Strängnäs
 • Intressen Min själs älskade # 1.
  Svart Labbetik född 2012-03-04

Recent Profile Visitors

7,803 profile views
 1. I dag har jag ....

 2. I dag har jag ....

  Idag, efter Gröndal, besökte jag bilhandlaren som jag trakaserade för 4 veckor sedan, också efter Gröndal. Priset på bilen sänkt med 12.000:- dagarna efter mitt första besök. Men han vill fortfarande ha lika mycket i mellanpris. Jag bjöd, med tanke på att priset reducerats 12.000:-, 10.000:- mindre mellan. Han skulle diskutera med chefen på måndag. Får se om någon av dem återkommer.
 3. I dag har jag ....

  Ingen läkare som föreslagit reumatiskt relaterade rörelseproblem? För snart 4 år sedan var jag inlagd på sjukhus 3 ggr för besvär liknande dina i höger axel + vänster höftled. Den 12:e läkaren, en liten trevlig tjej med påbrå från Iran, som doktorerade på reumatiska åkommor, chansade på att mina besvär var reumatiskt betingade. De båda lederna tömdes på en kärvande ledvätska och därefter går jag på Cortison och en del andra följdpreparat sedan dess. Cortisondosen har succesivt minskats så att jag nu är nere i 2,5 mg. Äter 6 speciella Alvedon varje dygn för att dämpa smärtan. Är inte helt återställd, och kommer nog aldrig att bli det heller. Gäller på kroppen att köra i terrängen eller krypa under bilen på det kalla garagegolvet. Men jag är tacksam att inte längre ha akuta ledbesvär. Jag är, av HSB, befriad från dammsugning och gräsklippning, vilket är det mest positiva. Föreslå din/dina läkare att remittera dig till en specialist på reumatiska besvär. Lycka till med att bli av med dina besvär.
 4. I dag har jag ....

  Torpedbyggen e snyggast.
 5. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  På förra bilen sprejade jag de blanka aluminiumfälgarna med Biltemas mattsvarta fälgfärg för att jag tyckte det blev snyggt. Så tänkte jag!
 6. I dag har jag ....

  Håller med
 7. I dag har jag ....

  Det visade sig även detta var en annonsör som "lever" på att importera bilar från Tyskland. Hans 25:te bil. Annonserna så personligt skrivna att man kan tro att han är en privatperson, vilket han även är, fast han importerar och säljer bilar proffesionelt. Vad är skillnaden på att annonsera som företagare kontra privatperson? Pris? Risk för att skattmasen knackar på dörren?
 8. I dag har jag ....

  I dag har jag åter lagt ett bud på en bil. 100.000:- under vad säljaren begär. 25.000:- över bilpriser.se.
 9. I dag har jag ....

 10. I dag har jag ....

 11. I dag har jag ....

  Håller fullständigt med.
 12. I dag har jag ....

  I dag har jag både hunnit med en trevlig förmiddag med Bullen i hans kompetenta High Roof på Gröndal och ett besök på en bilfirma med ett generöst bud på en ny liten bil med smidda skiftnycklar fram och bak och följaktligen stela axlar fram och bak samt automatväxellåda och "bromsvärmare" plus knappmanövrerad (tyvärr kedjedriven) fördelningslåda. Naturligtvis kom vi inte överens, så jag gav honom tid att fundera på mitt bud till på måndag. Ställer du inte upp på mitt bud behöver du inte ringa, sa jag till honom när jag tackade för visat intresse.
 13. I dag har jag ....

  Konstaterat att "min" JKR tillfallit en bilfirma och är nu åter, tredje gången, ute på Blocket för betydligt mer än vad jag bjöd. Någon där uppe vill inte att jag ska ha vare sig Wrangler eller Defender(igen):
 14. Compass Rubicon.

  En utopi. Tänk om Jeep kunde gör en Compass Rubicon. Karossen kortad analogt med Wranger v s Wrangler Unlimited. Axlar från TJ -06 (med hjulupphängningar från Suzuki Jimny). Motor från TJ Sport -06 = 4-cyl DOHC. Växellåda från TJ Sport -06 = 6-växlad manuell växellåda. Fördelningslåda TJ Rubicon = "stenkrypare" (alt fördelningslåda från Lada Niva eller Mercedes G-Wagen) Vad tror/tycker ni? Vad mera önskas innan vi uppvaktar Jeep?
 15. I dag har jag ....

  Var motorerna bättre när Renault ägde Jeep?