muddog

Medlemmar
 • Content count

  2,906
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Outstanding

About muddog

 • Rank
  Guru
 • Birthday 04/22/1939

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Åkers styckebruk, Strängnäs
 • Intressen Min själs älskade # 1.
  Svart Labbetik född 2012-03-04

Recent Profile Visitors

7,734 profile views
 1. I dag har jag ....

  I dag har jag åter förgäves försökt köpa en Jeep. 3 före, så det är ingen idé du kommer och tittar på bilen. Dom som har provkört har prutat och nu har jag inte lust eller tid med flera provkörare. Ring i morgon om du fortfarande är intresserad. Suck!
 2. Hej Martin. Har läst att första årsmodellen hade högre fjädrar och att det gjordes en recall på dessa då man bytte till lägre fjädrar p g a flera incidenter med stjälpningstendenser. Försökte förgäves får tag på en omgång utbytta fjädrar till min 2.8 CRD Cherokee/Liberty -06, som jag ägde i drygt 5 år. Vet inte hur mycket högre första årsmodellen var men har för mig att det var analogt med föregångaren XJ som fanns att få i versionen "Up Country" = 2" högre. Part Time betyder att det är låst/stelkopplat mellan axlarna, ett läge som endast bör användas när underlaget är halt = lera, snö, is. Full Time däremot innebär att man kan använda 4x4 även på strävt underlag och samtidigt svänga utan att bilen "knyter sig". Men mest kör man ju på enbart bakhjulsdrift. Det enda jag behövde åtgärda under mina år med KJ:n var just byte skivor och belägg bak. Mycket trevlig bil som jag minns med positiva tankar.
 3. I dag har jag ....

  http://I dag har jag förmodligen missat ännu ett Jeepköp. JKR´en som utannonserades på Blocket. När jag ringde var det en spekulant som var ute och provkörde. 3 väntade på sin tur att provköra. Jag var den elfte som visat intresse. Säljaren tog mitt telefonnummer och lovade återkomma om någon före mig "hoppar av". Inte fråga om att diskutera priset. Det ligger i paritet med bilpriser.se eller marginellt under. Håll tummarna för mig.
 4. I dag har jag ....

  Tjaa, jag har lagt ett bud på ännu en bil i dag. Den jag budade på i fredags fick jag inte. Tänker som räven om rönnbären: "Dom är nog ändå sura".
 5. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Se bara till att ha bälte på dig eller hjälm om du skulle råka ut för allt för kraftiga gupp. Annars kommer du att se ut som ett durkslag på översta kotan.
 6. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Låtit den leka med andra Jeepar.
 7. I dag har jag ....

  Mitt bud på Jeepen accepterades inte. Då behåller jag den mejlade han. 2 månader på Blocket borde vara en indikation för säljaren. Bilar till pris blir inte kvar många timmar på Blocket.
 8. I dag har jag ....

 9. I dag har jag ....

  NÄÄ - 2.8!
 10. I dag har jag ....

  2,8!
 11. I dag har jag ....

  I. dag har jag lagt bud på en Wrangler.
 12. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  I dag har jag deltagit i Land Rover-klubbens Trialtävling med min Jimnyjip.
 13. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  I dag har jag deltagit i Land Rover-klubbens Trial-tävling men min Suzukijip.