Sac

Medlemmar
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Sac

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 01/02/1969

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Göteborg
 • Intressen Kungälvs Jeepklubb
  Jeep, V-max
 1. 4wd.com?

  Det funkar bra med VPN. Tack för hjälpen.
 2. Sot top til YJ, 89

  Det funkade med Pixez. Använde bifoga annan media nere till höger. Tack för hjälpen.
 3. Sot top til YJ, 89

  Då gör vi ett försök. bilderna på bilen blev inte så bra, men så är ser en bild från manualen ut om nu bilden kommer med... Sen skämskudde, när jag kikade igen, efter ett otal gånger, så står det en partslista med Chrysler och krossreferens med Bestop-nummer. Så då är det en Bestop.
 4. Sot top til YJ, 89

  Bra idé, tänkte inte så långt...:) Skall försöka ta ett par foton på ställningen. Men nu kommer nästa fråga, hur lägger jag upp bilderna här? Eller måste jag ha dem på en server och länka typ?
 5. 4wd.com?

  Jaha, ännu en "positiv" konsekvens av GDPR... Det var synd, jag tyckte de var bra att ha att göra med.
 6. 4wd.com?

  Hej, Någon som vet vad som hänt med 4wd.com? Det går inte att nå sidan från Sverige som det ser ut. //Stefan
 7. Hej, Jag kikar runt lite på ny soft top till min YJ -89 med hela dörrar. Cab ställningen jag har är väl ok, så en replace a top skulle nog duga. Men, hur vet man vad man har? I manualen för det jag har idag står inget om märke eller så. Eller är det lika bra att skaffa med ställning och allt, även om det är dyrare och stökigare? Goda råd mottages tacksamt. /Stefan
 8. Islandsfilm

  Fin film Jenz. Allt såg trevligt ut, förutom MC-körningen, då föredrar jag nog asfalten för en gångs skull...
 9. MANUAL JEEP ZJ 1995

  Hej,   Kolla här för en utförlig rep.manual: http://www.jeep4x4center.com/knowledge-base/   //Sac
 10. Jag köpte ett system på ebay, kat och bakåt för 1100:- förra året (till 5,9an). Asp-Eberle heter butiken, bra service och snabba leveranser. Sök på ebay; Jeep och Auspuff.   Tyskland har varit bra när det gäller avgas samt bromsdelar. ​Saknade dock ljudet så nu sitter det Magnaflow på istället.... :D
 11. När jag kollade för ca ett år sedan låg den på dryga 4ggr de pengarna. ebay blev det istället som sagt...
 12. Är det en av de främre givarna tror du? Kan vara ABS-kransen också.   På min ZJ hade kransen på HF gett sig, och skadat givaren. Inte bytt än, men misstänkte att det var den högra då ABS´en "juddrade" och drar något åt vänster vid lätt inbromsning precis innan stopp. Efter koll såg jag HF givare är skadad och skall bytas vid tillfälle. Dyr här i Sverige, men beställde via ebay till ett helt annat pris.
 13. Kan skilja en hel del på individer också, min förra 5nia drog ca 2,25 blandad körning i Gbg, min nuvarande ca 1,8. Samma storlek på gasfoten nu som då...   Långkörning har jag kommit ned i 1,24 ca 100 km/h och vinterväglag (på den jag har nu). De sista km/h gör en jäkla skillnad.... Kan man "lunka" på så går det ganska billigt. Men hur kul är det???
 14. Rattlås funkar ej

  Åtminstone de lite äldre YJ har ett läge som är föregångaren till Keyless. Man kan starta och köra utan nyckeln. För att rattlåset skall gå i måste man vrida tillbaks nyckel/låsmekanismen till läge "lock", finns markering på låset.   Är inte alla besiktningsmän som vet detta och hört att fler fått anmärkning. Skall stå om detta i ägarmanualen.   //Sac
 15. ABS - problem

  Om det skrapade så har säkerligen ABS-sensorn gått också. När kransen korroderat "sväller" den och skrapar i sensorn. Avståndet mellan krans och sensor är bara någon mm. Jag har råkat ut för det på två ZJ.    Sensorerna är ganska dyra här hemma, men kostar dryga femhundringen på eBay.