KingCon

Medlemmar
 • Content count

  1,456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About KingCon

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 04/13/1974

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Halmstad

Recent Profile Visitors

8,065 profile views
 1. Juggernaut till salu

  Synd att jag inte är i behov av bil. Bra pris med tanke på utrustning och material.
 2. I dag har jag ....

  Dålig jordfläta mellan kaross och motor eller om ett av de två kolen i startmotorn är slut kan göra startmotorn seg.
 3. Stötfångare bak till Comanche

  Har du kollat med Adam i Polen? Han gör iaf till XJ. Skiljer kanske inte så mycket.
 4. Be om att få en "build sheet" om det går, på din bil hos återförsäljaren. Inte säkert att det går på en -95:a och inte heller säkert att färgkoden står med men kan vara värt ett försök.
 5. Kylare jeep xj

  Köpte min kylare där för några år sedan. Inte kört många hundra mil med den då den mest går på träffar men funkar perfekt. Tror jag gav runt 700 kr inkl. frakt.
 6. I dag har jag ....

  Demonterat knappt halva inredningen i husvagnen som sen ska monteras i bussen. Förstår att sakerna behöver sitta på plats i nåt som rör på sig men känns som där är mer skruv än trä att skruva i. Fortsatte sen att spackla i utbyggnaden på huset.
 7. Har du fått loss den gamla som troligen satt lite extra hårt pga av ålder så bör den nya vara lättare om du inte spänner den för hårt. Har för mig att jag bara använde en öppen nyckel lite snett uppifrån men minns inte helt hundra. Detta tips fick jag från detta forum för längesedan efter att jag haft problem med luft efter kylarbyte. Trodde inte på det förrän jag själv testat det.
 8. Köpa Xj 91

  Är det en seriöst gjord höjning och däcken är bra så är det väl ett ok pris. Nån tusenlapp för en axel skulle jag gissa. Det där mef starkare axlar -93 har jag aldrig hört innan. Det med bromsen ska det finnas en recall på, alltså att jeep ska byta ut det gratis pga problem med tillförlitligheten, vet dock att det kan vara lite krångligt med vissa återförsäljare att få detta åtgärdat. Lägg dig under bagaget och kolla upp. Golvet brukar bara upprostat åtminstone ute i hörnen.
 9. För att lufta 4.0 ordentligt så ställ bilen med nosen neråt i en backe och lossa tempgivaren som sitter i bakkant av motorn inne vid torpedväggen. Garanterat att det kommer bubbla ut en del luft innan det bara kommer vatten.
 10. Rätt vanligt på wj att luckorna, som öppnar och stänger för värmen under instrumentpanelen, går sönder så att det inte kommer in nån värme. Googla på "wj blend doors" så bör du hitta en hel del info. Ska även via knapparna på klimatanläggningen gå att få fram olika felkoder så man kan om och i så fall vilka luckor som inte öppnar och stänger korrekt. Sålde min wj för 5-6 år sedan så minns inte exakt hur man gjorde.
 11. Kanske katalysatorn som blivit igensatt på nåt vis, om du nu har en sån på en -92:a
 12. Hade en -91:a tidigare och där höll varvräknare och hastighetsmätare på på samma sätt. Har för mig att det berodde på dålig kontakt bakom mätarna.
 13. Transport Halmstad-Karlstad ToR

  Nej. Den var silver. Otroligt rolig bil men hade aldrig tid att köra med den så den såldes igen.
 14. Ska fixa eget styrstag och undrar vad det är för gänga på styrstagsändarna?
 15. Wrangler TJ 97 AC problem

  De flesta bilar läcker litegrann så är bilen ca 10 år eller äldre så brukar det räcka med att fylla på. Är bilen yngre så borde systemet inte vara tomt så då har du troligen en större läcka.