Jonte_malmö

Medlemmar
 • Content count

  1,251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Outstanding

About Jonte_malmö

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 10/09/1975

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Malmö

Recent Profile Visitors

6,688 profile views
 1. Lissabon

  Och igår en fin liten XJ TD:
 2. Inte ens på semester missar man en Jeep, ZJ TD i orginalskick och lagom skitig:
 3. Både i plåten, stötfångarna och tröskeln. Speciellt bak mot hundbenet på båda sidorna var det lite svårt att få till det, man vill ju inte ta för mycket och skada hållfastheten och plåten mot dörren. Har monterat äkta Bushwackers på både XJ och Silverado, där får man iaf med en exakt beskrivning. Men blev ok, fast hade nog sett sämre ut på en tex röd eller vit bil. Det som blev lite ojämnt flöt bra ihop med svart plåt/svarta plat/svarta breddare och svarta kederlister.
 4. Med 2" BB (puckar) gick det på 265/75-16 på orginalfälgar med 2" spacers. Ca 32" däck tror jag det motsvarar.
 5. Jepp, monterade på min gamla WJ förra året. Köpte direkt från Ala-Plast i Polen. Funkar ok, men passformen är inte 100. Man får inte med några monteringsgrejor eller anvisningar. Tack vare att min var svart gick det ju att få det ok, fyllde i nån glipa bak med bygg-skum och målade svart. Beställ till kederlister/gummilisterna, det underlättar.
 6. Pre-filter till Rugged Ridge XHD Snorkel

  Tack för god affär och bra pris! Tror den kan bli bra på min ZJ, med nått hembyggt "avlopps-system".
 7. Verkar finnas en del för 3-400 plus 200 i frakt. Sen får du nog räkna med ett par hundra i tull när du hämtar ut dem. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xperches+jeep+xj+leaf+springs.TRS0&_nkw=perches+jeep+xj+leaf+springs&_sacat=0
 8. Jag köpte mina hos IRO i USA, men det var när jag beställde en hel höjning+ombyggnad till Ford 8.8 bakaxel. Blir nog dyrt att bara beställa dem. Kolla på ebay.com eller amazon.com, där brukar ju finnas grejor med bra fraktpris.
 9. Du behöver nog svetsa på "perches" för bladfjädrarna också på axeln förutom att ta bort fästena, alltså metallstycken som ger bladfjädern en platt yta att vila mot. Går att köpa, men kanske går att tillverka själv?
 10. Pre-filter till Rugged Ridge XHD Snorkel

  Hej, Vill köpa det. Sms:ar. Mvh Jonas
 11. De nyare dieslarna ska ha 3.73. Höll på och kollade runt då jag monterade Ford 8.8 på min XJ-bensinare för 5 år sedan. Den hade 3.73 och de XJ med 2.5 VM har det också, så de passade bra ihop utan att byta utväxling.
 12. Fan va rätt! Kanske går att sätta nån straps ovanför så det inte går att trycka ner pedalen så mycket. Slla sätt att lura Bilprovningen är kul, om det inte gäller direkt trafiksäkerhet...
 13. Kan nog stämma, hade en 940 turbo (bensinare) som plast-intercoolerns ena sidvägg sprack på. Den gick lite konstigt och lät skumt då. Ang. pumpen tänkte jag att det kanske var ngn tidigare ägare som skruvat upp pumpen, om du inte haft bilen sedan ny? Ska väl sitta plombering på, så kolla det.
 14. Svårstartad efter stopp

  Stod ju i nån text här, att PCM, BCM och alla andra system kommunicerar via Chrysler Crash Bus eller vad den hette.
 15. Nån som skruvat upp bränslepumpen för att "trimma" lite. Dvs att den ger mer bränsle som motorn inte kan hantera riktigt, och det sotar och ryker av oförbränd diesel?