walkthebigdog

Medlemmar
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About walkthebigdog

 • Rank
  Rookie

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort kalix
 • Intressen nej.

Recent Profile Visitors

866 profile views
 1. Jepp Grand Cherokee

  edit
 2. ZJ-98

  Såld
 3. frontbåge till zj

  okej det förklarar saken
 4. frontbåge till zj

  du har mail!
 5. ZJ-98

  Dämparna är inte gamla runt om och det finns två nycklar/dosor.
 6. ZJ-98

  Finns det nåt intresse för sista årgången ZJ i norrland? Bilen har sexan, fungerande allting ink AC och fördelningslåda, eftermarknadsstereo och - högtalare runt om samt en ledramp fram o en på taket, dom fula takräckena är borta. Saknar takrampen på bilden. Det är den lite ovanliga TSI-modellen som ligger mellan Laredo och Limited. Har inte takpanelen med kompassen, annars tror jag inte det är nån skillnad. Inga fula stripes på sidorna och kanske dom snyggaste fälgarna som nånsin fanns på ZJ med helt ok året runt däck. Den här bilen är inget skogsvrak utan servad o besiktad varje år och körd som bruksbil. Trösklarna är lite kass men det är enda rosten. Den är höjd med budget boost 2" runt om och det sitter nytt batteri. Jag säljer bara pga jag kan köpa en WJ rätt förmånligt, annars blir denna kvar då den fungerar ypperligt. Pris 20000, 22 om jag ska skatta den. Till salu en begränsad tid.. Det är led i all innerbelysning också. Nytt luftfilter..
 7. ZJ-93 Jakt och äventyr

  snygg färgkombo och takräcke! Det går att plocka bort original fåniga takräcken utan att förstöra nånting om du vill.
 8. God jul och gott nytt år!!

  God jul
 9. Extra backljus ZJ

  Snyggt jobbat! Själv skruvade jag fast en 18w led i balken för dragkroken och drog kablarna bakom kofångaren och in i lamphuset där jag klämde fast dem med original backljuslampa. Visserligen har jag ingen möjlighet att tända den under färd framåt men det lyser upp fint när jag backar ändå.
 10. 75 years anniversary emblem

  75 year anniversary aluminiumemblem till salu, inplastade och fina, se bild. 100 kr st. samt döskallar med korslagda ben, också aluminium och en helt otrolig satinfinish. 50 kr st. Bägge självhäftande, medföljer löst till jeepemblemen. Skickar i jiffykuvert, ca 30 kr.
 11. Vad är har ni för smeknamn på era jeepar

  ZJ-98=Zjejen
 12. dekalkit

 13. dekalkit

  Jag har fipplat med några dekaler enligt ovan för att ge en lite paramilitär touch på min jeep. Finns det intresse så kan jag eventuellt göra fler dekaler. En sats är 4 dekaler enligt ovan, armétypsnitt utskuret i vit vinyl, suddig bild tyvärr men kan ta bättre. Inga större problem att göra passande årtal. PM:a mig om intresse finns.
 14. Tändningslås zj

  jag testade rattlåset först som inte hade klickat i, men det blev ingen skillnad. Tydligen fungerar det att driva in nyckeln i låset med våld som jag beskrev. Få saker är så tillfredställande i livet som när våld faktiskt LÖSER problem istället för att eskalera det..
 15. Tändningslås zj

  Ungefär två minuter innan en omfattande customisering av alla plåtytor på bilen med en kofot googlade jag fram nåt som tydligen är ett otroligt vanligt fel på jeep. Lösningen var osannorlik men tilltalande. Ge några rejäla straffslag med en gummihammare på nyckeln i låset och så fungerar det igen. Löjligt.