Offroad77

Medlemmar
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Offroad77

 • Rank
  Gröngöling
 • Birthday 03/23/1977

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Borlänge
 • Intressen Motorsport, kampsport, gym och resa, gärna bila.
 1. Sandvikens jeepklubb

  Pris?
 2. Sandvikens jeepklubb

  Fixar ny tråd om höjning 😊
 3. Sandvikens jeepklubb

  Jo tack, vet det. Men som sagt när jag köper nya däck och fälgar. Ska det vara riktigt bra grejer och det har jag inte råd med nu.
 4. Sandvikens jeepklubb

  Tackar tackar! Precis det jag ville höra. Hade tänkt köpa schyssta däck på plåtfälg nästa år. Minst 8 k skulle det nog gå på. Det som ligger närmast är en 2" höjning. Finns så förbannat mycket att välja på. Snabbast smidigaste lösning för nu. Blir nog 4" i slutändan. Tänkte bara fixa med puckar och/eller fjädrar nu. Ca 2 K i budget nu. Förslag?
 5. Sandvikens jeepklubb

  Kul att höra . Eran tur såg riktigt trevlig ut, det ska ju vara utmanande och lite läskigt så adrenalinet pumpar 😎. Det ska mycket till att hindra mig från att komma på körning i sommar. Har väldigt goda förutsättningar för det. Bromsa brukar va lätt att fixa, viscon och lite läckage får jag leva med ett tag. Men nu funderar jag på om däcken håller. Är ett par 7 år gamla åretruntdäck, Cooper Discoverer med torrsprickor och 2 av dom läcker typ 1 bar på en vecka. Trycka i däck på tub, tuta och köra?
 6. Sandvikens jeepklubb

  Nej tyvärr! Fick en rätt allvarlig allergisk reaktion i måndags kväll. Så ambulansen fick komma och fixa andningen. Sen blev det akuten på tisdagen. Medicinering och återhämtning gäller nu och så jag har inte kunnat fixa bromsarna. Får bli nästa gång, men om jag och bil är fit 4 fight 26-27/5 är det körning i Aspnäs utan för Säter. Brukar du vara där?
 7. Sandvikens jeepklubb

  Jo, förresten! Jag kommer nog ha 3-4 barn med mig. Finns det nån bra yta för dem att leka med deras lilla 4-hjuling? Om barn är välkomna vill säga?😕
 8. Sandvikens jeepklubb

  Måste tyvärr meddela att jag inte kommer på lördag. Fick en allergisk chock igår pga pollenallergi, så jag gör ett allvarligt försök nästa gång. ☺
 9. Sandvikens jeepklubb

  👍😎👌
 10. Sandvikens jeepklubb

  Ok, låter trevligt. Har lite att fixa innan jag vet om jag kan komma. Hur ofta har ni körningar?
 11. Sandvikens jeepklubb

  Grejt, ska göra allt jag kan för att komma loss. 😆
 12. Sandvikens jeepklubb

  Vart ligger banan?
 13. Sandvikens jeepklubb

  Fick svar 😊
 14. Sandvikens jeepklubb

  Vilken dag och tid är det körning i helgen?
 15. Bromsar vid halft styrutslag.

  Ok. Tack för all hjälp ska kolla bromsarna först 😊