fregra1

Medlemmar
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fregra1

 • Rank
  Nykomling
 • Birthday 02/16/1977

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Sundsvall
 1. Snygga till värmesköld?

  Såg ju nice ut!! 😊 Nä är ju så trist när man öppnar huven och rost möter en direkt. 😉 Ifall en värmefärg i sprayburk skulle klara värmen vore det ju enkelt och billigt att kanske bara slipa bort rosten och måla... Vette tusan var man skulle hitta värmesköldar att köpa nya...
 2. Snygga till värmesköld?

  Är nu i uppsnyggartagen, och turen har kommit till motorn. Sitter ju några värmesköldar framför grenrören på min v8.. Om dom ens kallas så? Hur som så har dom börjat rosta och ser allmänt risiga ut. Och funderar på om dessa går att måla eller liknande? Finns ju värmefärg på sprayburk tex ... ? Vad tror ni?
 3. Det kanske ligger något i det, för när jag vrider om nyckeln så hoppar mätaren till som tusan. Går det att testa jorden på något sätt? Finns det speciella jordpunkter, som kanske rostat eller behöver rengöras?
 4. Det är med ACC... Ska kolla igenom säkringarna och googla lite på det där med felkoderna!
 5. Liknande frågor har säkert redan tagits upp, men jag vet inte vad jag ska söka på, för att få svar på min fråga, varken här eller på google. Har problem på min ZJ -95 att vredet för att ändra vart fläkten i kupen ska blåsa verkar vara död. Eller luften blåser bara på vindrutan fram. Vad kallas den praktiska funktionen? Jag har ingen aning, haha. Någon som varit med om liknande? Tips på vart jag kan börja felsöka? Fläkthastigheten fungerar, men vore ju trevligt att kunna få varmluften riktad mot sig nån gång. hehe.
 6. Hej alla! Har försökt och försökt att få tag i färgkoden till min Grand Cherokee 5,2 limited -95 utan resultat... Enda stället jag tror att den skulle finnas på var totalt sönderrostad... Försökt googla och använda både Biltemas sökfunktion och Mekonomen hade inte ens till Jeep.. Och en engelsk sida jag hittade som visade olika färgkoder fanns inte när man sökte efter dom på tex Mekonomen. Väldigt irriterande! En sån liten sak kan göra en så förbaskad.. Den är importerad. Mörk blå... Bifogar en bild, hojta om du vet.. Om någon råkar ha en instruktionsbok liggande är jag väldigt intresserad av den.!
 7. Är det möjligt tror ni att laga en knarrande kupefläkt, eller är det lika bra att hitta en på skroten och byta? Med laga menar jag typ smörja upp eller liknande. 😋 Låter högt på alla lägen...
 8. Har en Grand Cherokee 5,2 -95, tyvärr är hastighetsmätaren paj.. Dock fungerar trippmätaren. Inte heller farthållaren, men kanske inte så konstigt då den inte vet hur fort det går.. 😊 Någon som har förslag på vart man kan påbörja felsökandet?... Eller lika bra att lämna in på verkstad direkt?