jaktskogen

Medlemmar
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About jaktskogen

 • Rank
  Rookie

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Kristianstad
 1. Spindelleds vektyg

  Hej !!! 300:-+frakt kan jag betala om den finns kvar.
 2. Slapp styrning!!!!

  Ta då den som är torraste.
 3. Slapp styrning!!!!

  Ser bra ut, .Är det likadana eller olika märken.Det ser ut som att det är den svarta jag har.liknar den.Ta den som verkar bäst. Jag har skickat meddelande till dig här via din profil.
 4. Slapp styrning!!!!

  Taget ,har skickat medelande till dig,,,,
 5. PCM Köpt

  ofaan,jag trodde det var väldigt viktigt.Jag hade en annan box med annat nr till just v8an men den funka inte alls och min orginal hade brännt ihopa helt även om vi prövade att byta kondensatorerna i den.Så hitta jag en med samma nr i USA och den var programerad utan startspärr mm och bilen har gått sen dess. men vad hade du tänkt dig för pris på den då,tänkte kunde va bra att ha i åtanke om något händer,,,,Men kan ju alltid hoppas att du har den kvar om det skulle gå åt h.....e.
 6. Slapp styrning!!!!

  Ok,då har du kanske någon utan läckage ;-) https://www.rockauto.com/en/catalog/jeep,1993,grand+cherokee,5.2l+v8,1181988,steering,steering+gear,7416 Har ifrån 120 dollar dock vet jag inte vilken av dom som passar.... & https://www.carsteering.com/buynow/1993/Jeep/Grand_Cherokee/Power_Steering_Gear_Box/82-00305_HP för 164,95 dollar .
 7. Slapp styrning!!!!

  Då lutar det åt styrsnäckan då allt annat är bytt.. Är d på skroten man får fatt i en sådan eller du vet någon bra länk.
 8. Fälgar 15" Köpt inte aktuellt

 9. PCM Köpt

  Fungerar inte,fel nr. Men har fått fatt i en i USA så det är inte aktuellt längre.
 10. Vad är det fel på när man har ett väldigt stort glapp i ratten. Man kan nästan vrida ratten ett halvt varv innan hjulen svänger,Vad är det man ska byta eller renovera. Mest så jag vet vad som ska inhandlas. Tacksam för lite hjälp då jag inte e riktigt hemma på det. Har en Zj-93,5.2l
 11. Tycker igenteligen att balk verkar mer stabilare eller om man gör sådana profiler men i 3-5mm gods så man får en hållbar tröskellåda och som inte smulas om man hamnar lite snett i skogen.
 12. Ok,tack för svar...👍😁
 13. Behöver man förankra den bakåt i balken på några ställen eller d räcker att svetsa fast den.
 14. okki,jag får se vad jag hittar på Får väl se vart jag kan köpa balken och se till att göra jobbet själv. Men ska man köra på 100x150x4mm eller det räcker med 80x150x4 och sen svetsa på rör som sticker utanför istället.
 15. Fy,D va mycket,Det lär ju bli att hitta någon beg balk någon stans och svetsa själv. trodde inte det var så dyyrt.