jai134

Medlemmar
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jai134

 • Rank
  Nykomling
 1. Däcksbredd på originalfälg

  Jag undrar hur brett däck jag kan ha på 7x15" respektive 8x15" fälg utan att använda spacers och dessutom behålla köregenskaperna i så hög grad som möjligt?
 2. Återställa axelvänd cj5

  Jag har en axelvänd cj5 som jag vill återställa. Finns det någon som gör såna jobb i trakterna av Flen? Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, typ.
 3. CJ5 som vardagsbil

  Jo, det låter rimligt. Jag ska se om jag kan hitta något sådant!
 4. CJ5 som vardagsbil

  Jo, jag kör modern bil. Dels en Skoda Fabia som snart dör och en Abarth 595 Turismo. Den senare är med cab och det gillar jag eftersom jag har kört mc i över 30 år. Hardtop följer inte med.
 5. CJ5 som vardagsbil

  Ja, som titeln säger undrar jag om en CJ5 från första halvan av 70-talet går att ha som vardagsbil året runt? Det är i första hand väghållning på vanlig landsväg vintertid och värmen i jeepen som jag undrar över. Sedan är jag nyfiken på om man kan ligga runt 100 i ett par timmar med den utan att få brock lite varstans? Jag är sugen på denna: https://www.blocket.se/ostergotland/Willys_Cj5__74_75322440.htm?ca=12&w=3 Egentligen skulle jag föredra lite närmare originalstorlek på däck/fälg men har läst någonstans att det blir en bekvämare färd med lite större don på. Någon som kan lära mig lite?