Krös

Medlemmar
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Krös

 • Rank
  Nykomling
 1. Det hörs ingenting så då antar jag det är friskt! Det största problemet kanske var att förra ägaren hade otur med besiktningsman, som inte visste att det är ok med axiellt glapp så att säga. Tack för svar!
 2. Hej! Här kommer ett riktigt sent svar Jag har fortfarande inte gjort någonting pt bilen, inte kört den så mycket heller för den delen, mycket annat som kommit i mellan. Men men, åter till hjullagret. Hissade upp bilen idag och konstaterade att den går att dra bakhjulen in och ut några millimeter, men inte vicka dom så att säga. Hur vet jag om det är ok med lagren? Måste jag ta isär allt och kolla, eller kan man veta att det är ok så länge det bara går att dra in och ut så att säga?
 3. Hur kollar jag det då? Eller det är väl som sagt lika bra att byta ändå. Men hur mycket ska det vara där i? Och vilken sorts olja? Följde inte med någon instruktionsbok tyvärr så allt lär googlas, eller frågas om här😁 Okej, hur vet jag vad det är för axel? Som sagt jag är ny med jeep så kunskaperna om den är inte stora🙈 Men om den ätit sig in, hur ser man det? Många frågor..
 4. Okej, då är det motion och wd40 som får följa med ut under bilen, skönt att höra att det troligtvis är det som behövs, så inte steg 1 är att riva allt i molekyler🙈
 5. Ny in i jeep världen, förhoppningsvis! ska eventuellt köpa en här i dagarna, men den är trött i hjullagret bak, ägaren hade fått nerslag på besiktningen för 2 år sen, men har kört vidare med den, märktes i kurvtagning att det lät där bak när jag provkörde den. Hur svårt är det att byta hjullagren bak? Den har stått dom senaste månaderna, så 4hjulsdriften strulade lite, part time gick i utan problem, men full time gick inte i, inte enligt lamporna iaf. 4låg gick i tillslut men sen fick vi knappt ur den, dock har den inte använts alls dom senaste åren. Är det bara motion som behövs, att man kör den och byter lägen lite offta, eller är det slut? tacksam för svar😁