Tomas75

Medlemmar
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tomas75

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

143 profile views
 1. Startspärr ZJ 1993-1994/1995

  Tänkte uppdatera hur det gick med borttagandet av larm/immobilizer. Jag lämnade iväg uppdraget till en kamrat som är begåvad inom bilelektronik. Han lyckades utan några större svårigheter koppla bort alltihop och återställa kabeldragningen till original. Nu är det bara att vrida på nyckeln och förbruka mängder av bränsle, utan tillhörande ångest för att fjärrkontroll eller startspärr ska haverera!
 2. Startspärr ZJ 1993-1994/1995

  http://forumbilder.se/G73JS/img-3649 så, nu hoppas jag länken kom med också..
 3. Startspärr ZJ 1993-1994/1995

  http://[URL=http://forumbilder.se/G73JS/img Hej! Har grävt fram den här enheten under rattpanelen på min GC 1995. Jag vill bli av med startspärren för all framtid, jag har en fjärr som funkar, men den är i tveksamt skick så jag vill plocka bort startspärren innan fjärren pajar. Nu undrar jag om någon på forumet har någon erfarenhet från just den här dosan? Törs jag starta bilen å bara koppla ur alla kontakterna, eller är det dömt att misslyckas? jag är värdelös på bil-el skall tilläggas. Skulle gärna ordna detta på egen hand, så alla tips välkomnas varmt! Annars får jag lämna in på verkstad helt enkelt. Tack för ett trevligt forum! mvh Tomas
 4. Hej!

  Tomas heter jag, helt ny på forumet och även nybliven Jeepägare.

  Anledningen till att jag skriver till dig direkt är att jag sökt på forumet på en lösning utan att riktigt hitta den. Men jag såg i en gammal tråd att du hade haft bekymmer med en startspärr på en 1995 Grand Cherokee, det är den modellen jag har.

   

  Jag har bara en fjärrkontroll till bilen och den verkar vara av märket Rockwell, den funkar nu, men är i så pass risigt skick att jag fruktar att den pajar när som helst.

  Jag vill alltså ta bort startspärren, Jag kan leva med att centrallåsfunktion uteblir, har demonterat höger kickpanel, mittkonsol och letat bakom stereo och fläkt och vic. letat under ratten utan att hitta någon dosa.

   

  Har du någon bra ide?

  Vet du om någon verkstad i Sthlmsområdet som tar åt sig ett sådant jobb? Jag ringde till Hedin men där påstod sig ingen hört talas om detta.

  Ha det bra!

  Mvh

  Tomas Andersson

  1. Iznogoud

   Iznogoud

   Min box satt i Höger A-stolpe vill jag minnas, och hur jag gjorde.... Tja, säg det...

   Det går inte bara att ta bort boxen och få det att fungera, utan man måste bygla från ett flertal plintar i kontaktstycket vidare till motsvarande antal i samma kontaktstycke. Trial and error och hoppas på det bästa typ.

   Det var nog Rockwell det stod på min fjärr och box också, 3 knappar på fjärren med chryslerloggan tryckt i vitt.

    

   Om du kan få upp bilen till mig kan jag säkert lösa det med min andra bil som mall.

  2. Tomas75

   Tomas75

   Tackar för snabbt svar, jag har en tid om en vecka hos en mekaniker som ska se om han kan åtgärda problemet.

   Jag kommer från Falun och åker upp ditt ibland. om jag inte får ordning på det här i sthlm så svänger jag gärna förbi Sandviken!

   Tack ska du ha så länge.

   Tomas