Torslund

Medlemmar
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Torslund

 • Rank
  Rookie

Profile Information

 • Kön
 • Ort Växjö

Recent Profile Visitors

317 profile views
 1. Din 94a gick säkert i 100 grader, men om de nya ska gå så varmt får du kolla upp.
 2. Läs ut koderna. 96an har nog inte obd uttag så man kan inte köra live.
 3. Styrproblem WJ-00

  Jag skulle börja med att kontrollera spindelleden först.
 4. Läcker kylarvatten

  Jo gör det vad som händer när jeepen blir varm är att kolvarna smetar fast i väggarna. Lätt fixat, bara riva motorn och byta.
 5. Felkoder, de äldre kan man klicka fram koder i, de nyare kräver en obd läsare. Svarar ecu så är den fungerande men kan gå ner vid spänningsfall i start försök. Men gnistan saknas så då tyder det på att nått hindrar den. Bensin slut ska nog inte stoppa gnistan. Bensin trycket kan man nog kolla genom ventilen i röret vid insprutarna. Relä kan lägga av men går att flytta om i boxen och prova. Vev och cam givare är hall typ och mätes med voltmeter eller skop. Åtkommliga, så bara man vet hur man mäter så går det fort. Motorn talar om för ecu att den finns och ecu kör den Sen kan dom gå illa för att någon nivå inte är optimal
 6. Fel metod, lista upp saker som finns, batteri spänning, bränsletryck signal från cam och vev osv. Tiden saknar betydelse kan gå sönder precis när som helst, är ju en JEEP.
 7. Vad är detta? ABS

  Då lönar det sig att lossa den och kolla lödningen.
 8. Finns mångs tillbehörs butiker som färdig blandad olja idag. Kanske även BT
 9. Limitslip olja.
 10. Fel olja i bakdiffen.
 11. Vad är detta? ABS

  http://www.jeepsweden.net/index.php?/topic/26198-abs-enhet/#comment-159845
 12. Vad är detta? ABS

  Vilken abs är det i bilen? Har skrivit tråd om hur man tar ur ecun och lagar elektroniken i en tråd. Är det samma pump så är det ett lätt jobb.
 13. Vad är detta? ABS

  ABS har så att säga egen dator som ligger utanför obd protokollet. Så läsaren måste vara av den typen som har ABS protokollet i sig. En Chrysler verkstad som inte har läsare för allt ska göra nått annat. Men om läsaren klarar ABS protokollet men får ingen respons så tyder det på att ABS datorn är paj. Så frågan är, var det deras läsare som inte var tillräcklig eller är din ABS dator paj?
 14. Kolla med Osby skroten, de gånger jag köpt därifrån så har det varit helt ok priser. Kolla inte på nätet utan ring dom.
 15. Vad är detta? ABS

  Jo lämna in den eller så mät upp att du har sensor signaler. Finns dom så kolla det vanliga felet i abs boxen, om det är ungefär lika box som zj 4.0. Min Autel obd läsare läser abs sensorer och nollar.