Torslund

Medlemmar
 • Content count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Torslund

 • Rank
  Rookie

Profile Information

 • Kön
 • Ort Växjö

Recent Profile Visitors

349 profile views
 1. nä för att komma fram ska man ha LR med mekanisk diesel.
 2. En tråd i samma ämne Borde vara så att om man tvångstyr pumpen utifrån så den går hela tiden, ska inte göra nån skada för det finns väl tryckregulator i systemet? och pumpen kyls av soppan, då bör bilen gå att köra. Om resten av systemet är ok. Går den inte så är det nått annat som ser till att pumpen inte ska gå. Sitter en däcksventil på insprutningsröret, där kan man kolla om man har tryck. Tänk bara på att det är bensin som sprutar ut där Sen har jag varit med om att det ser ut som man har gnista men ändå så startar den inte förs man har bytt stiften. Har hänt mig på olika bilfabrikat.
 3. trasin bränslepump?

  Om det är pumpen som inte går borde väl gå att testa genom att helt enkelt koppla 12V till den med kablar från en källa. Är pumpen fungerande så bör felet ligga i bilens kontrollsystem av pumpen. Allternativt hänga på en multimeter och se om den får 12V, den ska ju gå en liten stund varje gång tändningen slås på. Får den 12V men pumpar inte så leta felet i den, ingen 12V så leta felet på annat ställe.
 4. Din 94a gick säkert i 100 grader, men om de nya ska gå så varmt får du kolla upp.
 5. Läs ut koderna. 96an har nog inte obd uttag så man kan inte köra live.
 6. Styrproblem WJ-00

  Jag skulle börja med att kontrollera spindelleden först.
 7. Läcker kylarvatten

  Jo gör det vad som händer när jeepen blir varm är att kolvarna smetar fast i väggarna. Lätt fixat, bara riva motorn och byta.
 8. Felkoder, de äldre kan man klicka fram koder i, de nyare kräver en obd läsare. Svarar ecu så är den fungerande men kan gå ner vid spänningsfall i start försök. Men gnistan saknas så då tyder det på att nått hindrar den. Bensin slut ska nog inte stoppa gnistan. Bensin trycket kan man nog kolla genom ventilen i röret vid insprutarna. Relä kan lägga av men går att flytta om i boxen och prova. Vev och cam givare är hall typ och mätes med voltmeter eller skop. Åtkommliga, så bara man vet hur man mäter så går det fort. Motorn talar om för ecu att den finns och ecu kör den Sen kan dom gå illa för att någon nivå inte är optimal
 9. Fel metod, lista upp saker som finns, batteri spänning, bränsletryck signal från cam och vev osv. Tiden saknar betydelse kan gå sönder precis när som helst, är ju en JEEP.
 10. Vad är detta? ABS

  Då lönar det sig att lossa den och kolla lödningen.
 11. Finns mångs tillbehörs butiker som färdig blandad olja idag. Kanske även BT
 12. Limitslip olja.
 13. Fel olja i bakdiffen.
 14. Vad är detta? ABS

  http://www.jeepsweden.net/index.php?/topic/26198-abs-enhet/#comment-159845
 15. Vad är detta? ABS

  Vilken abs är det i bilen? Har skrivit tråd om hur man tar ur ecun och lagar elektroniken i en tråd. Är det samma pump så är det ett lätt jobb.