Lars 9k

Medlemmar
 • Content count

  849
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Outstanding

1 Follower

About Lars 9k

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 02/25/1966

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Eslöv
 • Intressen Träning: bla cykel o löpning
  Fixa med Jeepen

Recent Profile Visitors

3,268 profile views
 1. Och en till nybliven JKU ägare

  Är nog ett gott val! Har läst och pratat med många nöjda användare.
 2. Och en till nybliven JKU ägare

  Biltemas största funkar hyffsat, Jag har hafr en sådan några år. Men ex en T-max är väl betydligt bättre och fortfarande prisvärd men klart dyrare http://m.umeaoffroad.se/products/kompressor-12volt-160liter-min-45a/ sen har ju 4x4offroad också några liknande. .
 3. Det var på tiden Trevligt att få se slutet
 4. Har haft det i flera år och har inte fått ngn komentar vid besiktning.
 5. I dag har jag ....

 6. NEV takräcke Peterand Style !

  Den är (var) rå, vet inte om den rullar fortfarande men jag hoppas det!
 7. Rails på ZJ 5.9

  Kolla, finns bara en variant Jag köpte det i bitar, svetsade och lackade själv. Skruvas fast i railshållaren. Väldigt lågt och tight. Perfekt i skogen då det inte sticker ut på sidorna ngt. Räcker till ett reservhjul, ngn dunk och hi-lift. Funkar även att sättta taktältet på men då är där inte mycket plats äver.
 8. Rails på ZJ 5.9

  Jag köpte av Jens här på forumet. vet inte om han gortfarande kan tillverka men testa att kontakta honom. http://nev.se/NEV_produktblad_2014_SE.pdf
 9. Höjning yj

  Vill du handla i Sverige är SBVAB ett ställe som har prylar. http://www.yourvismawebsite.com/skanebygdens-varuformedling-ab/jeep/wrangler-yj-1987-96/fjadrarstotdampare/karosserihojning-body-lift?tm=natbutik De har ju även fjäderhöjningar men det är ju lite dyrare. Fast det ena ger lätt det andra med tiden
 10. Sandvikens jeepklubb

  Ser ju "kul" ut! Mer vinschar åt Jeepers. @Ompa73 får väl montera en fram och din Jeep @Iznogoud har väl snart gjort sig förtjänt åt en i baken också. Skönt att allt kom hem hyfsat helt åtminstone!!
 11. Och en till nybliven JKU ägare

  Riktigt tjusig!!
 12. Hancook RT 03 33x12.5x15

  Hmmm...., det är tre år sedan han la in annonsen ..... och han harvinte varit på forumet sedan 2015 så du skall nog inte ha för stora förhoppningar.