Lars 9k

Medlemmar
 • Content count

  831
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Outstanding

1 Follower

About Lars 9k

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 02/25/1966

Profile Information

 • Kön Man
 • Ort Eslöv
 • Intressen Träning: bla cykel o löpning
  Fixa med Jeepen

Recent Profile Visitors

3,203 profile views
 1. isolera grenrör, bra eller dåligt?

  "Men jag har 30" A\T sulor på den..." De bidrar garanterat till högre förbrukning även om jag ändå tycker det verkar lite mycket. Min ZJ med V8 ligger på ca 1,6 med takräcke och knappa 32" M/T däck. Sjunker ngn dl med vinterdäcken 255/75-16. Men med mindre däck tidigare klarade jag långtur på 1,2 l/milen
 2. Hmm.. brukar det inte vara dieslarna som får skatten tre gånger?
 3. Du skrev inte att du bytt tändkablar. Kolla också så du inte har överslag vid ngn tändhatt. Jag hade samma fenomen på min och det var taskig kontakt mellan ett stift och tändkabeln viljet gjorde att den inte tände riktigt på det stiftet. Bytte kablar trots att de gamla bara var två år men nu går den bra igen.
 4. Testa att skriva under köpes istället. Annars kanske USA skroten i Osby kan ha. Lycka till.
 5. Enligt denna sida så finns det ju några. http://www.bultcirkeltabell.se/beta.html Här har det dock bara kollats på bultmönster, navhål och ET dår nog kollas utöver detta.
 6. I dag har jag ....

  Gratulerar (tror jag) till bilköpet! Skall du uppgradera bilflottan eller skall den vidare igen? Lite nyfiken på vad du dratt hem!!
 7. En sak som du säkert är medveten om är ju lödningar som släpper lite varstans i våra gamla jeepar. Det kan ju ge väldigt underliga fel som kommer och går. Kontakt när man mäter men avbrott så fort det går ström, eller rättare sagt SKALL gå ström. Funkar kallt men tappar kontakt när det blir varm eller tvärtom. Kan det inte vara något sådant som spökar?
 8. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Bytt från vinterdäck till M/T däck. Packat den inför morgondagens körning på terränbanan vid Sturup Raceaway. Äntligen dags att damma av vinterdammet och stänka lite lera på lacken istället!!
 9. El fel..........Wrangler TJ -04

  Härligt, skönt att det löste sig!!
 10. El fel..........Wrangler TJ -04

  Och det var ingen lösning du vill dela med dig av?
 11. Denna sammanställningen är bra så jag väljer att lyfta den lite
 12. Hmm, inte sådan där sidokollisionsgivare som fått spel. Du har väl varning för för döda vinkeln i den?
 13. Jeep wrangler Sahara

  Kolla med Konsumenttådgivaren om det finns en sådan i din kommun och ta det mot ARN istället för domstol. Jag hade en dispyt för ett antal år sedan med annat bilföretag som löste sig när jag skrev till både servicechef och lite andra i företaget och klargjorde att jag tänkte låta ARN pröva ärendet.
 14. Offroaders Bohuslän träff

  Trevligt när lokalbladet skriver lite positivt om vår hobby!!