AnAnSwe

Medlemmar
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AnAnSwe

 • Rank
  Nykomling
 1. XJ fälgar och stötfångare bak

  Hej, Önskar köpa originalfälgar eller andra med samma mått (med eller utan v-däck) samt fin stötfångare bak till Cherokee XJ 1999. Mvh Andreas
 2. Det där med kranvatten låter vettigt. Tack för svaren. Nordström, ser fram emot att höra resultatet av din rengöring när du är klar.
 3. En fråga när man spolar systemet? Hur gör ni andra med vattnet? Man ska ju helst inte ha kranvatten i kylaren eftersom det påstås att kalk, mineraler och annat kan fälla ut med tiden. Men samtidigt både billigare och enklare än att spola med batterivatten/dest.vatten. Fick också ut en del skräp ur systemet. Absolut värt att testas.
 4. Kanske en bakspolning av systemet? Kanske står om det i alla verkstadsmanualer här (LÄNK) men själv har jag läst den för just 1999 års modell (kapitel 7a). Jag bakspolade min farbrors 99a och det var en del skräp som kom ut. Hans bil gav ingen direkt värme i kupén trots att motorn låg på rätt temp. Finns även videor på Youtube. Kom ihåg att inte spola med för högt tryck eftersom det kan skada systemet! Innan jag bakspolade systemet provade jag Rislone Radiator 10 Minutes Flush. Tror det gjorde skillnad men svårt att vet vad som var bäst eller om båda tillsammans var bäst. Efter att jag kört rengöring och bakspolning kom värmen i kupén tillbaka. Motorn når arbetstemperatur på kanske 4-7 min nu på hösten, har inte mätt tiden men tycker den går upp i temp rätt snabbt.
 5. Köpes: Cherokee XJ 4.0

  Letar efter en XJ helst 97-01 i fint skick med inte allt för många mil på mätaren. Även tidigare årsmodeller kan vara intressant. Viktigast är skicket. Endast 4.0 och automat.
 6. Har en Mopar original Soft Top inkl. låga dörrar som passar Wrangler Laredo 1987-89. Mörk beige eller brun och röda låga dörrar med svarta insidor. På ena insidan har färgen börjat släppa på så att den rätta beigea färgen kommit fram. Allt i väldigt bra skick. Har inte använt det på över 10 år och innan dess bara några somrar. Kan hända att några skruvar och något fäste saknas. Pris enligt ök. Avhämtas Brottby i Vallentuna Kommun, Stockholms län. Mvh Andreas