All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. I dag har jag ....

  .. haft semester i 4dar.. o börjar redan längta tillbaka till jobbet. Är det inte tvärtom det ska vara? och om några timmar bär det av till friends arena🤘🏻🤘🏻
 3. Yesterday
 4. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Dumdididum... Sjuka barn som vaknar stup i ett.. men gallret fick jag dit. Imorgon måste det bli klart då jag har så mycket annat att göra innan vi åker på söndag..
 5. spindelledspress/kulledspress

  Tack för tipsen! Jag beställde från eBay så får vi se vad den går för. Stefan
 6. spindelledspress/kulledspress

  http://www.ebay.co.uk/itm/21PCS-BALL-JOINT-SEPARATOR-AUTO-REPAIR-TOOL-REMOVER-MASTER-ADAPTER-UNIVERSAL-/191540862727?hash=item2c98b99f07 ( lika som i tidigare länkning, men med frakt till Sverige ) Köpte denna förra året vilket fungerade okej, men kunde varit bättre i passformen om man får klaga lite.
 7. spindelledspress/kulledspress

  Har varit upp tidigare på forumet och denna kom upp som ett bra med billigt alternativ som någon hade provat och fungerade bra. http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-Master-Adapter-21PCS-Ball-Joint-Separator-Auto-Repair-Tool-Remover/302197758581?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649
 8. Hej Jeepkollegor! Jag skall byta spindelleder på min Comanche och tänkte införskaffa en kulledspress för det ändamålet. Det finns några olika "proffs" tillverkare och några billigare amatörvarianter. Är det någon som har erfarenhet av dessa? VidaXL säljer en för 839 kr har någon provat den? En Amerikansk OTC verkar gå att få tag p för ca 2000 här hemma. Säkert bättre kvalitet men som privatperson blir det ju inte att byta kulledet varje vecka förhoppningsvis. Era erfarenheter mottages tacksamt. Mvh Stefan
 9. Last week
 10. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  Han ut i garaget en sväng så nu har jag en början. Bestämde också att extra sätetmåste bort.. så i morgon åker den ur. Tog även bort reservhjulet så det kan rengöras och göras i ordning. Man vet aldrig när olyckan är framme.
 11. I dag har jag ....

  Inte riktigt än, SOT startar fre 7/7 i Hässleholm.
 12. I dag har jag ....

  Klarat lilla ADR kursen, ( hur det nu gick till... ) Fasiken, jag valde ju maskinistutbildningen för att slippa all denna teori... Mött en massa äventyrskittade "jeepar" på väg norrut efter E4 nu på eftermiddagen, är det någon SOT träff eller liknande på gång?
 13. Dirt cheap Jeep WJ, bruks bus jeepen

  På Jeepen har det inte hänt mycket nu på ett braaaaaa taaag... Och det lär inte bli fören mot hösten. Men däremot så har jag börjat utrusta bruksbilen för lite camping, eller overlanding som jag vill kalla det fast än det är långt ifrån i detta skede. Vi har ju då en 2010 Outlander som bruksbil och då denna är riktigt stor invädigt kontra jeepen. Ok 4wd för dåliga grusvägar osv. Dock sjukt dålig markfrigång.. som skall förbättras lite i framtiden. Men överlag är detta den bil jag har varit mest nöjd med sedan jag köpte min första Jeep 2009. En bild på den svarte. Det bästa med dessa är lätt bakluckan som delas nedåt! Älskar denna konfiguration ända sedan vi hade en Suburban med samma typ, bättre sittplats, yta för att lasta takbox mm finns inte! Då jag har tänkt Campa från bilen har ett bättre gasol kök köpts in som både kan drivas på små kompaktflaskor och lite större flaskor. Men för att kunna hantera köket trots packning så måste nån förvaring göras. Hade ett golv från en 95a som jag labbade lite med men det blir för bylsigt och jag förlorar för mycket yta under golvet så det blir en annan lösning. Men jag har snickrat ihop en avgränsare för den elektriska kylvbägen så den inte blir helt inpackad. Ikväll ska det snickras ett lastgaller
 14. Sandvikens jeepklubb

  Nästa körning Lördag 8 Juli kl, 10.00
 15. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Egentligen för någon dag sedan. Låtit den leka i snön i Norska fjällen med några andra Jeepar!
 16. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Så är det på min Mercury också det ligger glödlampor vid bakljusen extra för att kompensera ombyggnaden till lagliga orange.
 17. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  På min mustang som var usaimport så låg där en extra inkopplad blinkerslampa gömd i bagaget. Detta behövdes för att den skulle blinka i rätt hastighet när man byggde om från blinkande röda bromsljus till orange av europeisk typ.
 18. Elbil som sonen kan åka i

  Inga svar så det blev en Landrover 😳
 19. Vad har du gjort för din Jeep idag ?

  Igår åkte den hem till brosan och idag har jag plockat isär det som krävs för att komma åt rosten.
 20. I dag har jag ....

  Och så blir jag sugen att titta på film här på jobbet... Var inte länge sen jag såg smokey men convoy och duellen var det desto längre sen.. Får se om jag hinner med någon av dem idag mellan passen.
 21. I dag har jag ....

  Jo, lite fusk är det kanske men jag får ju igen det när jag ska bygga duel Peterbilten Där finns det inget förutom rätt front man kan köpa, släpet får man tillverka själv. Mack lastbilen från convoy måste jag bygga sovhytten och släpet själv.
 22. I dag har jag ....

  Hmm där ser man... Blir det inte lite för lätt då? :-P
 23. I dag har jag ....

  Det skulle man kunna tro men faktiskt inte. Det enda jag behöver måla är det svarta och inredningen, resten finns som dekaler. Finns ett företag som gör dekaler till lastbilar och bilar som är kända från filmer.
 24. I dag har jag ....

  Det blir lite att måla då med andra ord :-P
 25. Wrangler JK film tråden

  Köp orginalet Jeep yeh
 26. I dag har jag ....

  Varit en runda på ebay igen.. Denna gången blev det lite blandat... Först en sånhär: En sånhär som ska hänga efter den: Och tillsist en sånhär: Behöver väl inte säga hur jag har tänkt att lastbilen ska se ut när den är klar med tanke på vad som står på firebirden?
 27. Grand Cherokee växlar upp långsamt

  Byt filter och olja till att börja med, annars kan det vara växlingssolenoiderena som spökar och behöver bytas.
 28. Baksäte Jeep Wrangler YJ

  Hej! har ett baksäte till min jeep wrangler yj 89 som jag vill sälja. finns i Sthlm 1500kr
 1. Load more activity